Está de volta a iniciativa Dias à Mesa para o ano de 2022, o ponto de partdida para mais uma deliciosa jornada gastronómica em Vila Nova de Famalicão. Ao longo do ano, vários serão os momentos para enaltecer a boa cozinha regional, onde os saberes e sabores de Vila Nova de Famalicão são destacados, proporcionando aos apreciadores da boa cozinha, experiências gastronómicas únicas. A ênfase no consumo de produtos locais e da época é um destaque para estas iniciativas, numa base de cozinha sustentável e de dinamização da produção e, da economia local. Dias À Mesa realiza-se ao longo de todo o ano, em datas específicas.
The initiative "Dias à Mesa" is back for 2022, the starting point for another delicious gastronomic journey in Vila Nova de Famalicão. Throughout the year, there will be several moments to highlight the good regional cuisine, where the knowledge and flavours of Vila Nova de Famalicão are highlighted, providing lovers of good cooking with unique gastronomic experiences. The emphasis on the consumption of local and seasonal products is a highlight of these iniciatives, based on sustainable cooking and stimulating the production and local economy. DIAS À MESA takes place throughout the year, on specific dates.
The initiative "Dias à Mesa" is back for 2022, the starting point for another delicious gastronomic journey in Vila Nova de Famalicão. Throughout the year, there will be several moments to highlight the good regional cuisine, where the knowledge and flavours of Vila Nova de Famalicão are highlighted, providing lovers of good cooking with unique gastronomic experiences. The emphasis on the consumption of local and seasonal products is a highlight of these iniciatives, based on sustainable cooking and stimulating the production and local economy. DIAS À MESA takes place throughout the year, on specific dates.